Belle's Detective Game Het spel Reserveren Contact Real Live-Games

Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

Een spel om als een detective aan het werk te gaan

Je kunt een keuze maken uit 5 waargebeurde moorden om te proberen op te lossen.

HET PLOT

Er is in Vollenhoven een afschuwelijke misdaad gepleegd. Kunnen jullie die oplossen?

Mme. Belle de Fleurdelis, heeft buiten de Salon van Weleer in Utrecht, ook een landgoed in het plaatsje Vollenhoven. In dit pittoreske stadje heeft een tragedie plaatsgevonden: een afzichtelijke moord. Vanwege haar verdiensten als detective roept de rijksveldwachter, de heer Borst, haar hulp in om de moord op te lossen. Echter lukt haar dat niet alleen. Te weinig tijd om zoveel aanwijzingen, alibi’s en bewijzen te onderzoeken.


EEN GAME MET ACTEURS

Belle’s Detective Game is een ouderwets modern teamspel dat zich afspeelt in een historische werfkelder in het hart van Utrecht. Het is een detective-game met slimme en spannende opdrachten met als doel om binnen 70 minuten het spel tot een goed einde te brengen.

Ga samen met vrienden, familieleden en/of collega’s, aan de slag in de historische werfkelder om de dader van de misdaad te achterhalen, alsook het motief en het wapen. Het is een avontuurlijke uitdaging waarbij het spelplezier belangrijk is.